Hvilken analyse i analytics er undervurdert!

Alle sider rapporten er en rapport som analyserer ulike innlegg en ønsker å få mer innsikt i fordi de forteller deg rett og slett hva leserne likte best av de ulike innleggene. Du kan sammenligne ulike innlegg med hverandre og kåre den beste. Denne analysen forteller deg proent hvis om en ønsker, som kan fortelle deg hvilken av innleggene eller sidene på din blogg som står for halvparten av nettsidenstrafikk. Deretter er det opp til deg hvordan du ønsker å optimalisere nettsiden din.

Det finnes mange muligheter

Deretter har vi en  annen viktig rapport man kan analyserer i analytics og dette er rapporten om mobil inne på oversikt fordi den forteller deg hvor mange som klikker seg inn på nettsiden din og hvor mange det er som forlater den før siden blir opplastet altså fluktfrekvens og konverteringsrate, den forteller også om dine lesere sitter på sin mbil, tablet eller pc. Med denne informasjonen har du muligheten til å vurdere mobilmarkedsføring, e-postmarkedsføring, blant hvordan du skal kunne optimalisere nettsiden slik at den blir enda bedre for de ulike leserne.

Disse ulike analysene er viktge for meg fordi det hjelper meg til å nå de målene jeg setter for min blogg, det gir meg innsikt i hvordan jeg kan bli bedre og hvor langt jeg faktisk har kommet med rellle tall, den gir meg muligheten til å kunne forstå om aktivitetene jeg gjør for å kunne bedre bloggen og trafikken faktisk hjelper meg eller ikke. Jeg får muliheten til å kunne forstå leserne og hva det er de liker og reagerer på, ta en titt du også og få en relle oversikt over nettsiden din!

Kilder: https://marketingplatform.google.com/about/analytics/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *